Balon lampa | pastelno plava

5,490.00 rsd

Osvetlite dečiju sobu šarmantnom i maštovitom drvenom lampom za zid. Balon lampa, svojim jedinstvenim oblikom, inspiriše maštu i stvara atmosferu putovanja u vazduhu.

Nema na zalihama

Opis proizvoda

Lampa je izrađena od visokokvalitetnog drveta koje pruža toplinu i prirodan izgled. Svetlost koja izlazi iz unutrašnjosti balona stvara meko i prijatno osvetljenje, idealno za opuštanje pre spavanja ili čitanje omiljene priče.

Ova drvena lampa za zid je ručno izrađena sa posebnom pažnjom za detalje. Svi elementi su glatko obrađeni i bezbedni za upotrebu u dečijem okruženju.

Lampa je jednostavna za montažu i može se lako postaviti na zid pomoću priloženih nosača.

Jedna od najznačajnijih karakteristika ove lampe je njen prekidač u obliku viseće trake, koji je savršen dodatak za dečiju sobu. Deca će se oduševiti mogućnošću da pritisnu traku i uključe ili isključe svetlost, čime se podstiče razvoj motoričkih veština i samostalnosti.

Balon lampa je ne samo funkcionalna, već i dekorativna. Njena vesela i šarena forma unosi dozu zabave u prostor i čini je idealnim dodatkom za dečiju sobu.

Materijal: Brezova šperploča.

Drvo koje se koristi za ovaj proizvod lokalno se seče u Evropi. Naši dobavljači koriste samo drvo sa FSC® sertifikatom koje potiče iz šuma kojima se odgovorno upravlja na ekološki najodrživiji mogući način.

Napomena: Lampi odgovara sijalica E14 koja se kupuje zasebno. Ukoliko osvetljenje koristite i kao noćno svetlo preporučujemo sijalicu kojoj možete regulisati jačinu,  https://ellika.rs/proizvod/sijalica-sa-daljinskim-upravljacem/.

Težina: 0,75 kg

Rok isporuke: 2-3 radna dana, ukoliko je proizvod na zalihama. Ukoliko proizvod nije na zalihama vreme isporuke je od 4 do 8 nedelja.

Potrebna vam je isporuka u kraćem roku ili na određen datum, pozovite nas ili pišite putem kontakt forme.

Dostava: Troškove dostave naplaćujemo po cenovniku Post Express kurirske službe koji možete proveriti ovde.

Održavanje: Prebrisati suvom krpom.

 

Ostavi poruku