Nema proizvoda u korpi.

Svi Ellika proizvodi nastaju u malim serijama.

Rok za njihovu isporuku je od 2 do 14 dana.

Nakon izvršene porudžbine obavestićemo te sms porukom o tačnom datumu dostave. Ukoliko pošiljka treba da stigne na adresu do određenog datuma, kontaktiraj nas putem telefona/kontakt forme. Potrudićemo se da je isporučimo na vreme.

Za sve porudžbine iznad 8000 rsd dostava je besplatna i važi samo na teritoriji Srbije.

Za porudžbine ispod ovog iznosa primenjivaće se cenovnik Post Express kurirske službe koji možeš pogledati ovde. Kuriska služba dostavu vrši svim danima, osim nedelje, u intervalu od 8-18 časova.

Uobičajeno vreme dostave je jedan radni dan, od dana preuzimanja pošiljke od strane kurira. Za određena mesta, dostava može potrajati i više dana. U slučaju da primalac nije na adresi na dan isporuke, pošiljku može preuzeti u roku od 20 dana u najbližoj pošti.

Ostavi poruku
Iskoristi 30% popusta

Bliži se prvi septembar i pravo je vreme da učinimo sobe naših mališana  lepšim i udobnijim, da ih okružimo stvarima koje će im biti prijatne na oko i pozivati ih na igru.

Odaberi ilustrovana azbuku za učenje prvih slova, ručice za nameštaj zanimljivog oblika ili lampe za čitanje priča za laku noć po 30 % nižoj ceni!

*Promotivni period traje od 04.08. do 15.08. i važi samo na označene proizvode.

Iskoristi 30% popusta na tvoje omiljene proizvode, do 15.08.