Slonče lampa

5,490.00 rsd

Rok isporuke: 2-3 radna dana, ukoliko je proizvod na zalihama. Ukoliko proizvod nije na zalihama (dostupan kao narudžbina na zahtev)  vreme isporuke je od 10 do 14 dana.

Potrebna vam je isporuka u kraćem roku ili na određen datum, pozovite nas ili pišite putem kontakt forme.

Opis proizvoda

Dečija, zidna lampa slonče.

Spreman da postane omiljeni drugar vaših mališana, da ih čuva od mraka i učini još zabavnijim čitanje priča za laku noć.

Lampi odgovara led sijalica E14 koja se kupuje posebno. Sijalica kojoj možete regulisti jačinu je najpraktičniji izbor. Zahvaljujući mogućnosti podešavanja jačine svetla, lampa u kombinacija sa njom, može biti noćno svetlo ili lampa za čitanje priča.

Ukoliko lampu želite koristiti kao noćno svetlo, postavite je na strateški odabrano mesto tako da vam olakšava aktivnosti koje obavljate u mraku.

Dimenzije: 32,5 x 26 x 5 cm

Materijal: Prvoklasna brezova šperploča, beli kabl sa međuprekidačem dužine 2m i akrilna boja na vodenoj bazi.

Drvo koje se koristi za ovaj proizvod lokalno se seče u Evropi. Naši dobavljači koriste samo drvo sa FSC® sertifikatom koje potiče iz šuma kojima se odgovorno upravlja na ekološki najodrživiji mogući način.

Težina: 0,7 kg

Rok isporuke: 2-5 dana. Ukoliko je potrebno da lampa stigne na adresu u kraćem roku ili na određen datum, pozovite nas ili pišite putem kontakt forme.

Dostava: Troškove dostave naplaćujemo po cenovniku Post Express kurirske službe koji možete proveriti ovde.

Održavanje: Prebrisati suvom krpom.

Ostavi poruku