Oblak lampa

5,790.00 rsd

Vedro nebo i jedan oblačak, da mali sanjari predahnu na tren. Ova dekorativna drvena zidna lampa učiniće da svaki zid postane scenografija iz snova.

Rok isporuke: 2-3 radna dana, ukoliko je proizvod na zalihama. Ukoliko proizvod nije na zalihama (dostupan kao narudžbina na zahtev) vreme isporuke je od 10 do 14 dana.

Potrebna vam je isporuka u kraćem roku ili na određen datum, pozovite nas ili pišite putem kontakt forme.

Opis proizvoda

Zidna lampa za dečiju sobu, oblak.

Lampi odgovara led sijalica E14 koja se kupuje posebno.

Sijalica kojoj možete regulisti jačinu je najpraktičniji izbor. Zahvaljujući mogućnosti podešavanja jačine svetla, lampa u kombinacija sa njom, može biti noćno svetlo ili lampa za čitanje priča.

Ukoliko lampu želite koristiti kao noćno svetlo, postavite je na strateški odabrano mesto tako da vam olakšava aktivnosti koje obavljate u mraku. Vodite računa da ne bude previše blizu kreveta kako svetlost ne bi budila bebu.

Dimenzije: 22 x 44 x 5 cm ( udaljenost od zida je 5 cm )

Materijal: Prvoklasna brezova šperploča sa FSC sertifikatom, kabl sa međuprekidačem, bele boje, dužine 2m i akrilna boja na vodenoj bazi.

Težina: 0,7 kg

Rok isporuke: 3-5 dana. Ukoliko je potrebno da lampa stigne na adresu u kraćem roku ili na određen datum, pozovite nas ili pišite putem kontakt forme.

Dostava: Za cene dostave važi cenovnik Post Express kurirske službe koji možete proveriti ovde.

Održavanje: Prebrisati suvom krpom.

Ostavi poruku