Upotrebom ovog internet sajta potvrđuješ da si pročitao/la i prihvatio/la ove uslove korišćenja (u daljem tekstu “uslovi”) .

Da bismo uspešno obradili tvoju porudžbinu potrebni su nam tvoji podatci.

Ime i prezime, adresa, e-mail i kontakt telefon. Uz pomoć navedenih podataka bićemo u mogućnosti da ti isporučimo željenu robu, kao i da te obavestimo o trenutnom statusu narudžbe. Podatke nećemo koristiti u druge svrhe.

Cene i načini plaćanja

Sve cene izražene na našoj web strani www.ellika.rs su izražene u dinarima. Ellika kao prodavac zadržava pravo izmene cena. Takođe, zadržavamo pravo otkazivanja porudžbine ukoliko je došlo do greške prilikom postavljanja cena na web stranu.

Plaćanje poručenih proizvoda se može izvršiti na sledeći način:

Porudžbinu možeš platiti direktnom uplatom na Ellika račun. Plaćanje možeš izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Republike Srbije, ili e-bankingom. Po evidentiranju uplate, obavestićemo te o tačnom datumu slanja.

Kod plaćanja pouzećem, porudžbinu plaćaš u gotovini prilikom isporuke, dostavljaču kurirske službe.

Svoju online narudžbinu možeš platiti koristeći VISA, EC/MC, Maestro, Dina ili American Express platnu karticu. Potrebno je da izabereš način plaćanja karticom, a onda ćeš biti usmeren/a na 3D Secure stranu banke, gde ćeš uneti podatke i pratiti dalja uputstva.

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu, kao što su stranice, dizajnerski elementi, tekstovi, fotografije, logotip, audio zapisi i softver su vlasništvo Ellike ili njenih partnera i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti.


Ostavi poruku