Nema proizvoda u korpi.

Prave vrednosti uče se od malih nogu.

Pravilan izbor materijala u dečijoj sobi obezbeđuju uslove za zdrav i uspešan start.

Deca intuitivno prepoznaju dodir drveta kao sigurnost, a zahvaljujući dugovečnosti naših proizvoda i kao stabilnost i poverenje.

Za igru bez granica biramo samo najkvalitetnije materijale, bezbedne i za najmlađe i za životnu sredinu.

Drvo jasena

Odgovornost prema prirodi.

Da bi se održale zdrave šume, najodgovorniji izbor drveta je održivo drvo iz lokalnih izvora. Svaki komad drveta ugrađen u naše proizvode dolazi iz šuma u kojima nema neplanske seče i genetske modifikacije drveta.

Jasen i hrast

Ellika nameštaj se u najvećem procentu proizvodi od jasena i hrasta.

Jasen je mirne teksture pravilnih linija, nežne bež nijanse. Karakterističan po svojoj trajnosti i elastičnosti. Hrast je veoma cenjeno i kvalitetno drvo. Središnji deo je svetlo do tamno-braon boje i veoma je trajan, dok je spoljašnji deo žućkasto bele boje.

drvo-hrasta
Drvo hrasta

Bukva i javor

Za izradu igračaka koristimo drvo javora i parenu bukvu.

Šperploča od breze

Drvene lampe izrađujemo od brezove šperploče, karakteristične po svojoj izdržljivosti, lepoj teksturi i toplim površinskim bojama. Brezova šperploča koju koristimo je poreklom iz Rusije i nosi FSC sertifikat, koji garantuje da svaki komad drveta ugrađen u našu lampu dolazi iz šume u kojoj nema neplanske seče, veštačke genetske modifikacije drveta i ostavljanja golog zemljišta.

Ostavi poruku
Iskoristi 30% popusta

Bliži se prvi septembar i pravo je vreme da učinimo sobe naših mališana  lepšim i udobnijim, da ih okružimo stvarima koje će im biti prijatne na oko i pozivati ih na igru.

Odaberi ilustrovana azbuku za učenje prvih slova, ručice za nameštaj zanimljivog oblika ili lampe za čitanje priča za laku noć po 30 % nižoj ceni!

*Promotivni period traje od 04.08. do 15.08. i važi samo na označene proizvode.

Iskoristi 30% popusta na tvoje omiljene proizvode, do 15.08.