Nema proizvoda u korpi.

Dobrodošli,

Mi smo Nemanja i Lidija, dvojac koji stoji iza brenda Ellika. Po struci mašinski inženjer i molekularni biolog, po opredeljenju stolari, dizajneri, fotografi

Ideja o sopstvenom biznisu se rađa početkom 2016. godine, iz potrebe da našoj deci pružimo nešto drugačiji prostor za igru i odrastanje, koji će odisati jednostavnošću i prirodnim materijalimi, ali i da bolje, više i kvalitetnije iskoristimo vreme provedeno sa njima.

Iste godine, pakujemo kofere, ostavljamo sigurne poslove u struci i napuštamo Italiju, u kojoj smo se zadržali više od decenije. Spajamo El i Ka, početna slova imena naših devojčica (Elena i Kalina) i stvaramo Elliku.

Pronaći stolare koji će naše ideje sprovesti u delo, ispostavilo se mnogo teže nego što smo očekivali. Završavamo potragu odlukom da izgradimo i opremimo sopstvenu radionicu, u kojoj, ni pet godine kasnije ne jenjava entuzijazam, želje za učenjem i pomeranjem sopstvenih granica.

Kao velikim zaljubljenicima u skandinavsku svedenost i minimalistički dizajn, cilj nam je da kroz svoje proizvode roditeljima pružimo alternativu i pokažemo da dečije sobe svojim izgledom i funkcionalnošću mogu ispuniti želje kako dece, tako i odraslih.

Za izradu proizvoda koristimo lokalno drvo, iz održivih izvora ( šuma koje su planski sečene). Kvalitet nam je bitniji od kvantiteta pa proizvodimo u malim serijama. Ne prestajemo da postavljamo sebi velika pitanja i zadajemo velike ciljeve.

Hvala što nas podržavaš u tome.

Ostavi poruku
NEWSLETTERBudite informisani na vreme

BESPLATNA DOSTAVA ZA PORUDŽBINE IZNAD 8000 RSD