Zen | Klub sto

Od 109,900.00 rsd

Izrađen kombinacijom masiva hrasta i travertin kamena, Zen klub sto odiše savršenim skladom prirodnih materijala i oblika.

Opis proizvoda

Jedinstven, skulpturalan oblik, pažljivo izrađen kako bi privukao poglede i postao glavni fokus prostora.

Dodatne informacije

Materijal: Masiv hrasta, travertin kamen

Visina: 36 cm

Prečnik ploče: 70 cm

Težina: 25 kg

Rok isporuke: 10-12 nedelja

Plaćanje: Proizvod radimo samo po porudžbini i neophodno je uplatiti 50% njegovog iznosa avansno. Nakon potvrđene porudžbine, poslaćemo vam predračun putem mejla.

Ukoliko kao način plaćanja odaberete platnu karticu, iznos će biti uplaćen u celosti.

Održavanje i garancija

Travertin ima karakterističnu poroznu teksturu sa rupicama i pukotinama koje mu daju jedinstven izgled. Iako održavanje ovako poroznog kamena može delovati zahtevno, jednostavnije je nego što očekujete. Sve kamene ploče koje koristimo za stolove premazane su zaštitnim sredstvom koje ih čini otpornim na fleke i ulje, i sprečava prolazak tečnosti kroz sitne pukotine.

Tako tretirana površina kamena, zahteva minimalno održavanje a zadržava autentičan, prirodni izgled travertina.

Svakodnevno održavanje: Obrišite površinu kamena suvom ili po potrebi vlažnom, neabrazivnom krpom, a zatim suvom krpom uklonite višak vlage. Važno je da ne koristite nikakve hemijske proizvode za čišćenje jer će ukloniti zaštitni sloj.

Garancija na sve naše proizvode je 24 meseca.

Dostava

Isporuka proizvoda težine do 10 kg vrši se putem kurirske službe, za nju će se primenjivati cenovnik Post Express-a koji možeš pogledati ovde. Kuriska služba dostavu vrši svim danima, osim nedelje, u intervalu od 8-18 časova. Uobičajeno vreme dostave je jedan radni dan, od dana preuzimanja pošiljke od strane kurira. Za određena mesta, dostava može potrajati i više dana. U slučaju da primalac nije na adresi na dan isporuke, pošiljku može preuzeti u roku od 20 dana u najbližoj pošti.

Cene isporuke za proizvode težine preko 10kg iznosiće: 5000 rsd za Beograd, 3500 rsd za Novi Sad.

Usluga isporuke nameštaja podrazumeva transport nameštaja do jedne adrese.

Ostavi poruku