Pebble | Klub sto

79,900.00 rsd

Da li i vas fasciniraju savršeno oblikovani morski kamenčići? Baš oni su bili inspiracija za nastanak Pebble klub stola.

Opis proizvoda

Organska forma masiva hrasta.

Dodatne informacije

Materijal: Masiv hrasta

Visina: 34 cm

Širina: 62 cm

Dužina: 100 cm

Težina: 16 kg

Rok isporuke: 6 – 10 nedelja

Plaćanje: Proizvod radimo samo po porudžbini i neophodno je uplatiti 50% njegovog iznosa avansno. Nakon potvrđene porudžbine, poslaćemo vam predračun putem mejla.

Ukoliko kao način plaćanja odaberete platnu karticu, iznos će biti uplaćen u celosti

Održavanje i garancija

Ellika nameštaj je dizajniran i proizveden s ciljem da traje mnogo godina.

Tokom njegovog  životnog ciklusa, neophodna mu je određena nega i pažnja kako bismo omogućili budućim generacijama da uživaju u njemu. Sledeće informacije će vam pomoći u tome – Nega i održavanje.

Garancija na sve naše proizvode je 24 meseca. Sve detalje vezane za uslove garancije možete pročitati u sekciji – Garancija.

Dostava

Isporuka proizvoda težine do 10 kg vrši se putem kurirske službe, za nju će se primenjivati cenovnik Post Express-a koji možeš pogledati ovde. Kuriska služba dostavu vrši svim danima, osim nedelje, u intervalu od 8-18 časova. Uobičajeno vreme dostave je jedan radni dan, od dana preuzimanja pošiljke od strane kurira. Za određena mesta, dostava može potrajati i više dana. U slučaju da primalac nije na adresi na dan isporuke, pošiljku može preuzeti u roku od 20 dana u najbližoj pošti.

Cene isporuke za proizvode težine preko 10kg iznosiće: 5000 rsd za Beograd, 3500 rsd za Novi Sad.

Usluga isporuke nameštaja podrazumeva transport nameštaja do jedne adrese.

Ostavi poruku