Tanana | 100 cm

Od 21,900.00 rsd

Polica od hrasta ultra tanke konstrukcije. Njena suptilna prisutnost dodaje toplinu i prirodnost prostoru, istovremeno pružajući funkcionalnost za izlaganje omiljenih knjiga, ukrasa ili drugih predmeta.

Opis proizvoda

TANANA je simbol minimalističkog pristupa uređenju prostora, gde manje znači više, bez nepotrebnih dekoracija ili elemenata.

Dodatne informacije

Materijal: Masiv hrasta

Dužina: 100 cm

Širina: 20 cm

Visina: 0,6 cm ( deo koji se fiksira na zid je 2,4 cm )

Težina: 2,6 kg

Nosivost: Maksimalna nosivost proizvoda je 15 kg ako se montira na čvrst betonski zid.

Rok isporuke: 2-4 nedelje

Održavanje i garancija

Ellika nameštaj je dizajniran i proizveden s ciljem da traje mnogo godina.

Tokom njegovog  životnog ciklusa, neophodna mu je određena nega i pažnja kako bismo omogućili budućim generacijama da uživaju u njemu. Sledeće informacije će vam pomoći u tome – Nega i održavanje.

Garancija na sve naše proizvode je 24 meseca.

Dostava

Isporuka proizvoda težine do 10 kg vrši se putem kurirske službe, za nju će se primenjivati cenovnik Post Express-a koji možeš pogledati ovde. Kuriska služba dostavu vrši svim danima, osim nedelje, u intervalu od 8-18 časova. Uobičajeno vreme dostave je jedan radni dan, od dana preuzimanja pošiljke od strane kurira. Za određena mesta, dostava može potrajati i više dana. U slučaju da primalac nije na adresi na dan isporuke, pošiljku može preuzeti u roku od 20 dana u najbližoj pošti.

Cene isporuke za proizvode težine preko 10kg iznosiće: 5000 rsd za Beograd, 3500 rsd za Novi Sad.

Usluga isporuke nameštaja podrazumeva transport nameštaja do jedne adrese.

 

Ostavi poruku