Ručica za nameštaj | Lija

740.00 rsd

Meda, zeka, lija ili kombinacija sva tri oblika? Šta god da izabereš, bez puno ulaganja, obnovićeš izgled plakara, komode ili dečijeg radnog stola.

Upotrebi ih za nameštaj standardnih dimenzija ili onaj prilagođen deci (pogodne su za vrata debljine od 1,6 do 2,1 cm).

1 komad

Opis proizvoda

Predstavljamo vam naše šarmantne drvene ručice za dečiji nameštaj.

Ove jedinstvene ručice dodaju dozu mašte, igre i veselja u dečiju sobu, stvarajući prostor u kojem će se vaše dete osećati kao da je uplovilo u šumsku avanturu.

Ručice imaju jednostavan, ali prepoznatljiv oblik lije, sa zaobljenim linijama i minimalističkim detaljima. Njihov čist dizajn stvara suptilan estetski izgled koji se lepo uklapa u modernu dečiju sobu.

Izrađene od visokokvalitetnog drveta, naše drvene ručice su čvrste, izdržljive i bezbedne za upotrebu. Kvalitet materijala obezbeđuje dugotrajnost i pouzdanost, dok glatka površina pruža prijatan dodir pri svakom korišćenju.

Minimalistički stil ovih ručica pruža mogućnost jednostavnog kombinovanja sa različitim dečijim nameštajem i enterijerom. Bez obzira da li se koriste na komodama, ormarima, fijokarama ili vratima, ove ručice dodaju dozu šarma i posebnosti svakom komadu nameštaja.

Pored svoje estetske vrednosti, drvene ručice u obliku lije su i funkcionalne. Omogućavaju lak pristup i otvaranje fijoka ili vrata, čineći svakodnevne aktivnosti jednostavnim i zabavnim.

Materijal: Bukva ili hrast.

Drvo koje se koristi za ovaj proizvod lokalno se seče u Evropi. Naši dobavljači koriste samo drvo sa FSC® sertifikatom koje potiče iz šuma kojima se odgovorno upravlja na ekološki najodrživiji mogući način.

Napomena: Ručice su premazane prirodnim voštanim uljem.

Težina: 0,07 kg

Rok isporuke: 3-7 dana. Ukoliko je potrebno da paket stigne na adresu u kraćem roku ili na određen datum, pozovite nas ili pišite putem kontakt forme.

Dostava: Troškove dostave naplaćujemo po cenovniku Post Express kurirske službe koji možete proveriti ovde.

Održavanje: Prebrisati suvom krpom.

Ostavi poruku